Kom og besøg os i Esbjerg

Topmoderne og miljørigtig kafferister

Cafeu har siden 2009 leveret Danmarks mest enkle kaffeløsning til danske virksomheder. Visionen om at skabe innovative kaffeløsninger til gavn for både virksomheder og miljøet er resulteret i, at Cafeu i dag står for branchens mest innovative kaffeautomater til den bedste pris.
Dertil kommer, at vi nu har fået installeret en ny state-of-the-art kafferister fra IMF.
Den nye kafferister genbruger 99,7 % af partiklerne i en afterburner, så der kun er 0.3% emission, hvilket naturligvis er godt for miljøet.
Kafferisteren har en ristekapacitet på 100 tons kaffe pr. år.
Den store kapacitet gør, at vi både kan levere kaffe til vores egne automater rundt omkring i de danske virksomheder, men du har også muligheden for at få produceret Privat Label kaffe hos Cafeu.
Vi er rigtig glade for og stolte over vores nye kafferister, og hvis din virksomhed er interesseret i en kaffeløsning fra Cafeu, så byder vi gerne på en rundvisning og introduktion til vores rister og selvfølgelig en kop friskristet kaffe.

Verdens mest innovative kaffeautomater

Som kunde hos Cafeu tegner du et forbrugsafregnet abonnement og serviceaftale. Prisen på abonnementet er inklusiv forbrug, hvilket vil sige at kaffe, kakao og mælk er inkluderet i prisen, så det skal du altså ikke købe ved siden af. På denne måde ved du altid, hvad du skal betale hos os.

Vores kaffeautomater regner selv ud, hvornår det er tid til at bestille nye produkter, og dem får i så leveret, uden det er noget, i selv skal bruge tid på.

Vores unikke system gør, at vi kan tilgå kaffeautomaterne via fjernsupport og derved fejlsøge inden et evt. servicebesøg. Vi har altså de bedste forudsætninger for at løse problemstillingen enten via fjernsupport eller ved et eventuelt 1. besøg af vores tekniker.

Når vi 7 ud af 10 gange kan løse en serviceopgave via fjernsupport, skal vi ikke have en tekniker ud og køre på vejene, og skåner på den måde også miljøet. Det synes vi er smart, og det giver dig den bedste og mest innovative kaffeløsning til branchens bedste pris.