Et højt serviceniveau der giver dig ro til at drive din virksomhed

En kaffeløsning bør ikke være en bekymring

Når din virksomhed investerer i en kaffeløsning, bør den ikke give dig søvnløse nætter. Det er vores filosofi, og derfor kommer vores løsninger med full service.

Vi kender nemlig alt til andre løsninger, hvor problemerne starter dagen efter garantien udløber. Du tilkalder en servicemontør, og ender med en stor ekstraregning, da fejlen ikke er dækket af den netop udløbne garanti. I andre tilfælde har vi set, at en leverandør ikke længere ønsker at tilbyde sin serviceaftale, da maskinens alder gør den omkostningstung.

Sådan mener vi ikke det skal være. Som kunde hos Cafeu lejer du en vandkøler og/eller låner en kaffeautomat, mod at tegne et forbrugsafregnet abonnement og serviceaftale.

Vi er der når du har brug for os

Vi kan tilgå kaffeautomaterne via fjernsupport og derved fejlsøge inden et evt. servicebesøg. Derved har vi de bedste forudsætninger for at løse problemstillingen ved 1. besøg. En serviceaftale fra Cafeu inkluderer:

  • Fjernsupport
  • Kalkfilter og kalkfilterskift
  • Timer
  • Kørsel
  • Nødvendige reservedele

Når du laver en leje/låne aftale med os, så vil det altid være vores hovedpine at automaten fungerer som den skal. Vores mål er en altid fungerende løsning, og kunder der ved at tingene bare fungerer.

Sov godt og trygt om natten, velvidende om, at du kan møde ind til en god kop kaffe næste morgen, når du har en automat fra Cafeu.

Indenfor 3 hverdage

Vi bestræber os på at afslutte alle servicesager inden 3 hverdage. I mange tilfælde afsluttes de meget hurtigere.

Løses via fjernsupport

7/10 serviceopkald løses via fjernsupport, hvilket betyder at du som kunde ofte kan få din kaffe efter din henvendelse.

Ingen ekstra regning

Du kender din faste omkostning per måned og du får ikke en ekstra regning.

Vil du vide mere om vores Full service løsning, sidder vi klar ved telefonen på +45 70 70 11 28 eller via knappen.