Honduras

Honduras er en frugtagtig kvalitetskaffe fra Mellemamerika med en god balance mellem det syrlige og søde. En mild og fløjlsblødkaffe med noter af fersken, karamel…

Produkt beskrivelse

Cafeus Honduras kaffe er SHG EP fra San Andrés i det vestlige Honduras. San Andrés ligger i Lempira departementet, og er bjergrigt. Bjergene er karakteriseret ved at være meget stejle i området og med mange vandløb, som holder området frodigt. Den høje temperatur og gode højde gør området ideelt til at dyrke kaffebuske.

Honduras kaffen er Strictly High Grown (SHG), hvilket betyder at kaffen er dyrket i minimum 1200 meters højde. De høje groforhold gør at bønnen udvikler sig langsommere og giver den effekt, at bønnen bliver kraftigere. Udover det så sorteres bønnerne efter European Preparation (EP), som sikrer at kun de fineste kaffebønner kommer i sækken.

Honduras er en washed bønne, hvilket vil sige at, efter sortering bliver bønnen presset og vasket ud af bærret inden tørreprocessen. Bønnen gennemgår derfor kun en kort fermentering, så man får bønnen så tæt på den reneste form.

Under bearbejdning i vores risteri, gennemgår Honduras en proces i en kontrolleret ristning, som sikrer en ensartethed, og fremhæver bønnens karakteristika. Kort fortalt er Honduras frugtagtig kvalitetskaffe fra Mellemamerika med en god balance mellem det syrlige og søde. En mild og fløjlsblødkaffe med noter af fersken, karamel og lys chokolade.

Honduras pakkes i ½ kg poser og både som helbønne og formalet kaffe.

Varenummer:

Honduras

Honduras er en frugtagtig kvalitetskaffe fra Mellemamerika med en god balance mellem det syrlige og søde. En mild og fløjlsblødkaffe med noter af fersken, karamel og lys chokolade.

70 kr.

Eks moms.

  • Oprindelse: Guatamala
  • Behandling: Washed
  • Dyrket: Strictly Hard Grown (SHG) over 1200 m
  • Sortering: European Preparation (EP)
  • Ristning: Mellem
  • 100 % arabica
  • Indhold: 500 g

Kontakt os for mere info!

Og vi vender tilbage til dig.

.

Relaterede produkter

Brazil Santos

Brazil Santos en lækker kaffe med en god og rund aroma. Kaffen har en let frugtsødme…

Kun: 58 kr.

Se produkt

Kenya AA

Kenya AA dyrkes i den centrale kenyanske landbrugsjord omkring Mount Kenya…

Kun: 108 kr.

Se produkt

Ethiopia Sidamo

Ethiopia er en kaffe med en meget floral og kompleks smag med stærke noter af…

Kun: 76 kr.

Se produkt

Mangler du en kaffeautomat

Kontakt os

+45 70 70 11 28