Kenya kaffe fra Afrika

Kenya AA dyrkes i den centrale kenyanske landbrugsjord omkring Mount Kenya.

Produkt beskrivelse

Cafeus Kenya AA dyrkes i et fællesskab af kenyanske kaffebønder i den centrale kenyanske landbrugsjord omkring Mount Kenya. De enkelte høste samles på den lokale fabrik, hvor de gennemgår en streng dobbelt fermenteringsmetode, også kendt som den ‘kenyanske proces’, der fremhæver kaffens kompleksitet.

Den ‘kenyanske proces’ dobbelt fermenteringsmetode kræver, at kaffebærerne skal gennemblødes to gange i 12 til 24 timer i gæringstanke med yderligere skylning imellem. Bønnerne gennemgår derefter en sortering, så de dårlige bønner fjernes. Bønnerne gennemgår derefter en sidste blødgøring for at fremme sunde amino- og fedtsyrestrukturer. Dernæst soltørres bønnerne på hævede senge under strengt opsyn i ca. 1 til 2 uger, indtil deres fugtighed er reduceret til 11-12%.Kenya har længe sat standarden inden for højkvalitets østafrikansk arabica, og denne sortering er ikke en undtagelse.

Under bearbejdning i vores risteri, gennemgår Kenya en proces i en kontrolleret ristning, som sikrer en ensartethed, og fremhæver bønnens fremragende karakteristika. Opsummeret kan Cafeus topkaffe, Kenya beskrives som en højlandskaffe af højeste kvalitet. En aromatisk og smagfuld kaffe med en blød og syrlig eftersmag af tørret frugt. Kenya kaffe karakteriseres med den komplekse og velbalancerede solbærnote, samt en let blomsteraroma.

Kenya pakkes i ½ kg poser og både som helbønne og formalet kaffe.

Varenummer:

Kenya AA

Kenya AA er en højlandskaffe af højeste kvalitet. En aromatisk og smagfuld kaffe med en blød og syrlig eftersmag af tørret frugt.

108 kr.

Eks moms.

  • Oprindelse: Kenya
  • Behandling: Kenyanske proces
  • Dyrket: I mellem 1550 – 2200 meters højde
  • Ristning: Mellem +
  • 100 % arabica
  • Indhold: 500 g

Kontakt os for mere info!

Og vi vender tilbage til dig.

.

Relaterede produkter

Brazil Santos

Brazil Santos en lækker kaffe med en god og rund aroma. Kaffen har en let frugtsødme…

Kun: 58 kr.

Se produkt

Honduras

Honduras er en frugtagtig kvalitetskaffe fra Mellemamerika med en god balance…

Kun: 70 kr.

Se produkt

Ethiopia Sidamo

Ethiopia er en kaffe med en meget floral og kompleks smag med stærke noter af…

Kun: 76 kr.

Se produkt

Mangler du en kaffeautomat

Kontakt os

+45 70 70 11 28