Nicaragua

Nicaragua er en mild og lækker kaffe med en blød og rund aroma. Velduftende kaffe med god og fyldig krop samt en letsyrlig smag.

Produkt beskrivelse

Cafeus Nicaragua kaffe er fra det mellemamerikanske lands højland i de nordvestlige områder Matagalpa og Jinotega. Kaffen er Strictly High Grown (SHG), hvilket betyder at kaffen er dyrket i minimum 1200 meters højde. De høje groforhold gør, at bønnen udvikler sig langsommere og giver den effekt, at bønnen bliver kraftigere. Bønnerne sorteres efter European Preparation (EP), som sikrer at kun de fineste kaffebønner kommer i sækken.

Nicaragua er en ”washed” bønne, hvilket vil sige, at efter sortering, bliver bønnen presset og vasket ud af bærret inden tørreprocessen. Bønnen gennemgår derfor kun en kort fermenteringsproces, så man får bønnen så tæt på dens genetiske karakteristika. Derefter soltørres bønnen.

Under bearbejdning i vores risteri, gennemgår Nicaragua en proces i en kontrolleret ristning, som sikrer en ensartethed, og fremhæver bønnens karakteristika. Kort fortalt er Nicaragua en mild og lækker kaffe med en blød og rund aroma. Velduftende kaffe med god og fyldig krop samt en letsyrlig smag.

Der kan smages noter af nødder og chokolade samt en eftersmag med et strejf af cognac. Nicaragua er værd at prøve. Nicaragua pakkes i ½ kg poser og både som helbønne og formalet kaffe.

Varenummer:

Nicaragua

Nicaragua er en mild og lækker kaffe med en blød og rund aroma. Velduftende kaffe med god og fyldig krop samt en letsyrlig smag.

68 kr.

Eks moms.

  • Oprindelse: Nicaragua
  • Behandling: Washed
  • Dyrket: Strictly High Grown (SHG) over 1200 m
  • Sortering: European Preparation (EP)
  • Ristning: Mellem
  • 100 % arabica
  • Indhold: 500 g

Kontakt os for mere info!

Og vi vender tilbage til dig.

.

Relaterede produkter

Brazil Santos

Brazil Santos en lækker kaffe med en god og rund aroma. Kaffen har en let frugtsødme…

Kun: 58 kr.

Se produkt

Kenya AA

Kenya AA dyrkes i den centrale kenyanske landbrugsjord omkring Mount Kenya…

Kun: 108 kr.

Se produkt

Ethiopia Sidamo

Ethiopia er en kaffe med en meget floral og kompleks smag med stærke noter af…

Kun: 76 kr.

Se produkt

Mangler du en kaffeautomat

Kontakt os

+45 70 70 11 28