fbpx Skip to main content

Professionel kaffemaskine

Cafeu tilbyder professionelle kaffemaskiner til erhverv til vestjyske priser.

Professionel kaffemaskine

Få din professionelle kaffemaskine hos Cafeu. Vi tilbyder et bredt udvalg af kaffeløsninger.

Som udgangspunkt forhandler vi vores egne maskiner, men kan også tilbyde andre kendte brands.

Søger du en professionel kaffemaskine til erhverv, er vi klar til at hjælpe.

Se for eksempel vores Cafeumat 8 instant løsning, der velegner sig til alle steder, man ønsker en hurtig og enkel kop kaffe. er en af vores mest populære kaffeautomater, da den er let at både betjene og vedligeholde.

Ønsker du det bedste, så se vores nyeste skud på stammen Cafeumat PRO 20 er en professionel og fuldautomatisk espressoautomat – Cafeumat PRO 20 giver med garanti en god og aromatisk smagsoplevelse med kaffe brygget på friskkværnede bønner.

Vi forhandler og servicerer også populære mærker som: Wittenborg, Franke, WMF, Spengler, Lelith, Jura, Necta og mange flere. Kontakt en af vores sælgere til en uforpligtende snak på vores telefon 70701128 eller send os en mail på info@cafeu.dk, hvor vi vil hjælpe dig med finde den løsning, der passer til netop dit behov. Vi hjælper dig trygt i gang med dine kaffebønner.

Ønsker du personlig rådgivning?

Det kan du få ved at udfylde formularen herunder eller sende os en e-mail på info@cafeu.dk Du kan også ringe til os på telefon +45 70701128

.

Ved at klikke på knappen “Send” accepterer du at vi behandler dine data jf. vores persondatapolitik. Dine data behandles fortroligt og du kan til en hver tid bede os om at slette al data. 

En gang imellem sender vi dig relevant information per email. Du kan altid trække dit samtykke tilbage, ved at klikke på linket i bunden af emailen.

Mangler du en kaffeautomat?

Kontakt os

+45 70 70 11 28