fbpx Skip to main content

Kaffeautomaten giver problemer...

Hvad nu?

Cafeu support icon

Når skaden er sket

Hos Cafeu tilbyder vi professionel service og reparation af kaffeautomat. Vi oplever dog hyppigt at kunderne er i tvivl om det kan betale sig at reparere en ældre maskine. Ofte er der penge at spare på dyre reparationer ved at vælge en ny og energieffektiv kaffeautomat. Få rådgivning om hvad der bedst kan betale sig i din situation fra en fagperson:

Tal med en tekniker

Vi oplever hyppigt at kunderne er i tvivl om det kan betale sig at reparere en ældre maskine.

Hos Cafeu har vi teknikere med mange års erfaring i at reparere nedbrudte og brugte kaffeautomater. De vil vurdere om det kan betale sig at reparere din automat. Vi oplyser altid prisen på en ny maskine inden vi giver et tilbud på reparation. Dermed kan du vurdere hvad du mener giver bedst mening for dig.

Hvad koster en reparation af kaffeautomat hos os?

Det kommer helt an på model, stand og hvorvidt der kan skaffes de nødvendige reservedele. Kan vi ikke give et godt tilbud, får du det selvfølgelig at vide og vi informere dig om dine alternativer.

Læs også om vores kaffekoncept til erhverv

Kan det betale sig at reparere maskinen?

Modtag en uforpligtende vurdering af hvad det ville koste at reparere din kaffeautomat.

    VIGTIGT:

    Vores teknikere har mange års erfaring med reparation af kaffeautomat/kaffemaskiner. De vil vurdere hvilken slidtage og skader som er værd at reparerer på og hvornår det vil være billigere at investere i en nyere løsning.

    Vi reparerer KUN professionelle kaffeautomater til kontorer, kantiner, osv., og IKKE husholdsningsmaskiner. Har du en kaffemaskine derhjemme i køkkenet anbefaler vi at du kontakter forhandleren.