Suprema kaffe

Cafeus Suprema Espresso er en espresso blanding af delvis robusta og arabica bønner fra Sydøstasien og Mellemamerika.

Produkt beskrivelse

Cafeus Suprema Espresso er en espresso blanding af delvis robusta og arabica bønner fra Sydøstasien og Mellemamerika.Ved at blande de to kaffesorter, kombinerer man de to sorters egenskaber, hvor Robusta bønnen giver fylde, en dybere og mere bitter smag samt en god crema, som er optimal for espresso brygning og mælkebaserede varianter. Arabica bønnen tilsættes for at balancere kraften og bitterheden fra robusta bønnen med en mildere og sødere smag, og i mange tilfælde for at frembringe frugtnoter.

En espressobønne er typisk er ristet over lidt længere tid med mere varme, hvor man derved får en væsentlig mørkere bønne, som får mere fylde og kraft, samt minimerer syrligheden.

Risteprocessen for espresso gør kaffen mere ’opløselig’ for at imødekomme espressobrygningens korte trækketid, og egner sig derfor ikke så godt til fx filterbrygning, med mindre, man vil have en meget mørk smag – Til filterbrygning anbefaler vi nogle af vores andre kaffevarianter. Den anbefales typisk til ren espresso eller til de mælkebaserede kaffevarianter.

Opsummeret kan Suprema beskrives som en mørkristet espresso blanding med klassisk bitterhed og fylde. Kaffen har en lang og kraftig gennemtrængende eftersmag – særdeles velegnet til mælkebaserede kaffevarianter.Suprema pakkes i ½ kg poser og både som helbønne og formalet kaffe.

Varenummer:

Suprema

Suprema er en mørkristet espresso blanding med klassisk bitterhed og fylde. Supremaen har en lang og kraftig gennemtrængende eftersmag – særdeles velegnet til mælkebaserede kaffevarianter.

68 kr.

Eks moms.

  • Robusta og arabica blanding.
  • Ristet: Mørk
  • Indhold: 500 g

Kontakt os for mere info!

Og vi vender tilbage til dig.

.

Relaterede produkter

Brazil Santos

Brazil Santos en lækker kaffe med en god og rund aroma. Kaffen har en let frugtsødme…

Kun: 58 kr.

Se produkt

Kenya AA

Kenya AA dyrkes i den centrale kenyanske landbrugsjord omkring Mount Kenya…

Kun: 108 kr.

Se produkt

Ethiopia Sidamo

Ethiopia er en kaffe med en meget floral og kompleks smag med stærke noter af…

Kun: 76 kr.

Se produkt

Mangler du en kaffeautomat

Kontakt os

+45 70 70 11 28