fbpx Skip to main content

IoT-teknologi 

Et koncept brygget på teknologiske løsninger og god kaffe

Vores intelligente kaffeautomater til erhverv er udstyret med IoT-teknologi, som gør dem mere driftsikre, enklere at vedligeholde og i stand til at skræddersy kaffebrygningen til jeres smag. 

Øget driftsikkerhed

Vi bliver automatisk notificeret omkring mulige problemer før de opstår. Hermed kan vi tilgå automaterne og undgå, at de går ned eller melder fejl senere. Samtidigt registrerer vi rengøringsdata og rådgiver vores kunder om hvordan hygiejneproblemer undgås.  

Mindre rengøring

Hygiejne, bedre smag og mindre arbejde. Der er mange grunde til at holde kaffemaskine ren. Automatiseret rengøringscyklus og indsamling af rengøringsdata, gør det så hurtigt og enkelt som muligt at holde maskinen ren. 

Automatiske bestillinger

Vores intelligente kaffeautomater til erhverv registrerer automatisk jeres forbrug og bestiller mere kaffe, inden I løber tør. Hermed har I altid den kaffe, mælk og kakao I skal bruge.

Overblik over forbrug

Automaten registrerer selv, hvor mange kopper kaffe I drikker. Hvis jeres forbrug stiger, f.eks. fordi jeres virksomhed vokser, kan vi rådgive jer til at vælge den aftale, som giver jer den bedste pris per kop.

Hurtigere service

Vi løser i gennemsnit over 70% af servicehenvendelser via fjernsupport. Hermed undgår du som kunde at skulle vente på en teknike. Samtidigt har vores serviceteknikere mere tid til de kunder med mere komplekse problemer.

Avanceret historik

Vores IoT-system indsamler data om forbrug, fejlmeldinger, rengøring, filterskift, m.m. Med disse data er det hurtigere for vores serviceteam at identificere og løse problemer, det øjeblik de opstår.

Justering af brygningen

Kaffe er ikke bare kaffe. Den skal smage, som I gerne vil have den. Vores IoT-system er udviklet til at skræddersy kaffesmagen på få minutter. Ring ind på 70701128, så justerer vi opskriften ned til mindste detalje, så maskinen brygger den kaffe, I ønsker. 

Løbende optimering

Den teknologiske udvikling går stærkt. Vores IoT-system opdaterer løbende jeres automats software, så den brygger den bedst mulige kaffe på den mest økonomiske, bæredygtige og energieffektive måde. 

Modtag tilbud på en kaffeløsning