fbpx Skip to main content

Persondatapolitik
Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Cafeu Denmark ApS.

Vi behandler og anvender dine persondata i overensstemmelse med relevant lovgivning, ligesom vi kun opbevarer din persondata, så længe det har relevans for den hensigt, hvormed det blev indsamlet.

Persondata
Ønsker du at være kunde hos Cafeu Denmark ApS, er vi nødt til at modtage dine persondata for indgå et kunde- og leverandørforhold, som er fyldestgørende.

Til dette formål indsamler vi bl.a. navn, telefonnummer, mailadresse, fakturerings- og leveringsadresse, betalingsoplysninger.

Cafeu Denmark ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Besøger vores hjemmeside eller tilknyttede konti på vores SoMe

– Gennemfører et køb af vores produkter

– Tilmelder dig vores nyhedsbrev

– Kontakter os med spørgsmål, reklamationer eller feedback

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn, firmanavn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse, faktura samt andet relevant information.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, evt. firmanavn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

– At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

– At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom via vores kontaktformular her.