Skip to main content

Få besøg af en af vores kaffekonsulenter

1. Udfyld formular

2. Aftal en konsultation

3. Smag på kaffen

Hvad kan du forvente af et møde?

Den rigtige kaffeløsning skal smage som I kan lide jeres kaffe. Den skal passe til jeres behov og kaffevaner. Og så skal den kræve så lidt opmærksomhed og rengøring som muligt.

For at give jer det bedst mulige tilbud, kommer Torben ud og tegner og fortæller. Han har selvfølgelig kaffe med, så kan I smage om det er noget for jer.

Ved besøget gennemgår Torben jeres muligheder: Har I særlige smagspræferencer? Hvad er jeres månedlige forbrug? Hvordan er installationsmulighederne hos jer? Over kaffen kan vi i ro og mag gennemgå jeres overvejelser og skræddersy den ideelle kaffeløsning til jer.

Formålet med et møde er at afdække jeres kaffebehov, så vi kan skræddersy den bedst mulige kaffeløsning til den bedst mulige pris. Kaffe er ikke bare kaffe, I skal have en bønne og automat som brygger til jeres smag.

Ring til os på 70701128 eller udfyld kontaktformularen herunder og lad os aftale, hvornår det passer jer at få besøg af Torben eller en af vores andre kaffekonsulenter.

Mød Torben

– Det er ham der giver kaffe!

Book et uforpligtende møde via formularen eller ring på 70701128

Mød kaffekonsulenterne

Torben Laursen
tl@cafeu.dk

“Fair, ordentlige og gennemskuelige kaffeaftaler,

– det har mange år i kaffebranchen lært mig, at man kommer længst med. Min favoritkaffe er vores mellemristede helbønne kaffe fra San Andrés regionen i det vestlige Honduras – en mild og fløjlsblødkaffe med noter af fersken, karamel og lys chokolade.”

Michael Guldager
mgu@cafeu.dk

“Jeg brænder for den gode kundeoplevelse,

hvor vi guider jer gennem hele processen til den rigtige løsning. Min favoritkaffe er Americano med en kort ekstraktionstid for en rund og aromatisk kaffe uden for meget bitterhed – helst brygget på vores hele bønner fra Santos regionen i Brasilien.”

Kathja Kiel Petersen
kp@cafeu.dk

“Adgangen til god kaffe på arbejdspladsen

– er en af de vigtigste ting for medarbejderne. De fleste virksomheder vil også gerne tilbyde en kaffeløsning, det må bare ikke tage tid i hverdagen.”