fbpx Skip to main content

Prøv en uforpligtende kaffesmagning

1. Udfyld formular

2. Aftal en dato

3. Smag på kaffen

Bestil prøvesmagning

Hvad kan du forvente af et møde?

Den rigtige kaffeløsning skal smage, som I kan lide jeres kaffe. Den skal passe til jeres behov og kaffevaner. Og så skal den kræve så lidt opmærksomhed og rengøring som muligt.

For at give jer det bedst mulige tilbud, kommer en af vores kaffekonsulenter ud og tegner og fortæller. De har selvfølgelig kaffe med, så kan I smage, om det er noget for jer.

Ved besøget gennemgår vi jeres muligheder: Har I særlige smagspræferencer? Hvad er jeres månedlige forbrug? Hvordan er installationsmulighederne hos jer? Over kaffen kan vi i ro og mag gennemgå jeres overvejelser og skræddersy den ideelle kaffeløsning til jer.

Formålet med en kaffesmagning er at afdække jeres kaffebehov, så vi kan skræddersy den bedst mulige kaffeløsning til den bedst mulige pris. Kaffe er ikke bare kaffe, I skal have en bønne og automat som brygger til jeres smag.

Ring til os på 70701128 eller udfyld kontaktformularen herunder og lad os aftale, hvornår det passer jer at få besøg af en af vores kaffekonsulenter.

Ønsker du at se prisen først?

Med vores prisberegner kan du beregne en konkret priser ud fra din virksomheds månedlige forbrug. Prisen er selvfølgelig vejledende, så vores kaffekonsulenter kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige løsning.

Gå til prisberegneren

Mød kaffekonsulenterne

– Det er dem der giver kaffe!

“Fair, ordentlige og gennemskuelige kaffeaftaler,

– det har mange år i kaffebranchen lært mig, at man kommer længst med. Min favoritkaffe er vores mellemristede helbønne kaffe fra San Andrés regionen i det vestlige Honduras – en mild og fløjlsblødkaffe med noter af fersken, karamel og lys chokolade.”

Torben Laursen
tl@cafeu.dk

“Jeg brænder for den gode kundeoplevelse,

hvor vi guider jer gennem hele processen til den rigtige løsning. Min favoritkaffe er Americano med en kort ekstraktionstid for en rund og aromatisk kaffe uden for meget bitterhed – helst brygget på vores hele bønner fra Minas Gerais regionen i Brasilien.”

Michael Guldager
mgu@cafeu.dk

“Adgangen til god kaffe på arbejdspladsen

– er en af de vigtigste ting for medarbejderne. De fleste virksomheder vil også gerne tilbyde en kaffeløsning, det må bare ikke tage tid i hverdagen.”

Kathja Kiel Petersen
kp@cafeu.dk

Book et uforpligtende prøvesmagning via formularen eller ring på 70 70 11 28