fbpx Skip to main content

Historien bag den mest enkle kaffeløsning til danske virksomheder

Vi begyndte i 2009 med en vision om, at gøre det enklere at servere god kaffe på danske arbejdspladser. Siden da har vi løbende arbejdet på, at nedbringe behovet for servicebesøg og andre udgifter som ikke gavner vores kunder. Vi arbejder hen mod at levere den mest innovative, bæredygtige og velsmagende kaffeløsning til danske virksomheder. Læs vores historie her.

1525

Aktive kaffeautomater

6231540

Kopper kaffe brygget om året

78

Ton kaffe ristet om året
2023
Børsen Gazelle 2023: Cafeu kåres for andet år i træk som Gazellevirksomhed

For andet år i træk kåres Cafeu som Gazelle-virksomhed 2023 af Børsen. Vi er enormt stolte over at næsten 600 nye erhvervskunder har valgt vores kaffekoncept til deres arbejdsplads det seneste år. Ikke mindst fordi kriser, krig og inflation har gjort det ekstra vigtigt at træffe de fornuftige økonomiske beslutninger.…Read More

Nyt risteri og serviceværksted i Esbjerg

For at kunne følge med efterspørgslen, flytter Cafeu i større lokaler på Storstrømsvej 42 i Esbjerg. De 2000 m2 store lokaler giver mulighed for at samle og udvide vores kaffesristeri, serviceværksted og lager et sted… Men… Først skal vi lige tilbygge 500 m2 kontor arealer for at fremtidsikre virksomheden og…Read More

2022
Cafeu kåres som Børsen Gazelle 2022

På trods af flere år præget af kriser som COVID-pandemien, har vores innovative kaffekoncept sikret os en positiv vækst og fordoblet vores omsætning over de seneste 4 år. Derfor kåres Cafeu som Gazelle-virksomhed i 2022 af Børsen. Hvad er Gazelle-prisen? Kåringen er en anerkendelse af at Cafeu nu er en del…Read More

Cafeu modtager endnu en pulje fra Innovationsfonden

Innovative teknologiske løsninger på hverdagens kaffeproblemer er efterhånden blevet Cafeus varemærke. Vores IoT-system nedbringer den tid det vores kunder bruger på rengøring og tekniskeproblemer i forhold til traditionelle kaffeautomater. Blot et år efter vi modtog vores første puljer fra Innovationsfonden, får vi endnu en pulje til at forbedre systemet.

2021
Innovationsfonden støtter udviklingen af nyt IoT-software

Muligheden for at tilgå vores kaffeautomater digitalt giver en lang række fordele både for vores kunder og miljøet. Kort sagt løser vi problemerne, når de opstår, i stedet for at vores kunder skal vente på et teknikerbesøg. Samtidigt betyder de færre km. på landevejene at vi markant nedbringer vores co2-udledning…Read More

Ny fuldautomatiseret kafferister

Endnu en kæmpe milepæl er nået. I vores bestræbelser på at passe bedre på miljøet, har vi fået en ny state-of-the-art kafferister fra IMF installeret. Den nye kafferister genbruger 99,7 % af partiklerne i en afterburner, så der kun er 0,3% emission. Kafferisteren har 4 gange så høj kapacitet, som…Read More

Cafeu indgår samarbejde med Danmarks organisation for selvstændige frisører og kosmetikere.

Fremover vil kunderne i en lang rækker danske frisørsaloner kunne nyde velbrygget kaffe, mens de venter på at blive klippet. En god kop kaffe gør ventetiden hyggeligere og det giver gladere kunder.

2020
Nye fuldautomatiske espressomaskiner

I samarbejde med Innovationsfonden udvikler vi IoT-software til vores nye professionelle helbønne-espressomaskiner. Systemet giver os unikke muligheder for at løse driftproblemer digitalt, så kunderne ikke skal vente på en tekniker. Vi har nu for første gang fuld kontrol over hvordan kaffen udvælges, ristes, males og brygges. Dermed kan vi sikre…Read More

2019
Endelig større lokaler

For at kunne følge med efterspørgslen på vores kaffeløsninger flytter vi ind i nye større lokaler på Storstrømsvej 35 i Esbjerg N. Her giver de 660 m2 mulighed for at udvide vores kafferisteri med bl.a. et nyt pakkeanlæg. Vi får nu adskilt kafferisteri, kontor og serviceværksted hvilket åbner for nye…Read More

2014
Cafeu får eget risteri

Vores 10 m2 på Skolegade er for længst blevet for småt og vi flytter ind i nye 100 m2 lokaler på Vesterhavsgade (stadig i Esbjerg). Med de større lokaler får vi for første gang mulighed for at riste vores egen kaffe. Dertil anskaffer vi os en kafferister som kan riste…Read More

Cafeu kåres for andet år i træk til Børsen Gazelle

Mød holdet bag den enkle kaffeløsning til virksomheder

Steffan Tobiensen, Direktør for Cafeu

Steffan N. Tobiesen

Direktør og grundlægger af Cafeu

Steffan grundlage Cafeu i 2009 for at gøre det nemmere for danske virksomheder at servere god kaffe på arbejdspladsen. Han sidder personligt klar ved telefonen for at hjælpe vores kunder med at få den bedst mulige kaffe på arbejdspladsen.

Kontakt Cafeu salg Torben Laursen

Torben Laursen

Senior konsulent

Torben har siden 2011 vejledt virksomheder i at vælge den rigtige kaffeløsning til deres kunder og medarbejdere. Vi er heldige, at vores kunder kan nyde godt af hans ekspertise og brede viden om kaffe. Som det første ansigt vores kunder møder, er Torben en af grundende til, at vi har kunne opbygge langvarige og personlige relationer med over tusind erhvervskunder.

Kontakt Cafeu salg Kathja Kiel Petersen

Kathja Kiel Petersen

Kaffekonsulent

Kathja hjælper virksomheder med at finde den helt rigtige kaffeløsning til deres kunder og medarbejdere. Som det første ansigt vores kunder møder, er Kathja en af grundende til, at vi har kunne opbygge langvarige og personlige relationer med over tusind erhvervskunder.

Martin Spillemose Krabbe Cafeu

Martin Spillemose Krabbe

Servicemontør

Martin er altid klar til at servicere vores kunder med godt humør og fokus på at løse tekniske problemer. Fra sin base på Fyn er det ofte Martin som rykker ud til servicebehov på Fyn og Sjælland. Martin har indgående kendskab til vores Cafeumat 8 og PRO 20 modeller, som han servicere dagligt.

Henrik Ellegaard Christiansen Cafeu

Henrik Ellegaard Christensen

Servicemontør

Henrik står klar på vores værksted i Esbjerg, hvor han sørger for, at alle vores automater er klargjort og velkørende, før de kommer ud til vores kunder. Henrik har bred erfaring med service og reparationer fra teknik- og autobranchen. Alle maskiner skal være gennemtestede før de forlader vores værksted.

Kontakt servicemedarbejder Martin Lorentzen

Martin Lorentzen

Servicemontør

Martin har base i Middelfart og står for en stor del af serviceopgaver i Østdanmark. Oplever du problemer med din kaffeautomat som ikke kan løses via vores fjernsupport, kan du nyde godt af Martins brede erfaring og tekniske kendskab.

Kontakt servicemedarbejder Malthe Bang

Malthe Bang

Servicemedarbejder

Malthe er til daglig at finde på vores kafferisteri på Storstrømsvej i Esbjerg. Her står han for en lang række opgaver fra at pakke kaffe og servicere kaffeautomater til at assistere med kafferistningen.

Kontakt Cafeu salg Michael Guldager

Michael Guldager

Partner & salgschef

Michael er partner i Cafeu og leder vores salgs- og marketing afdeling. Han sidder bl.a. klar ved telefonen for at hjælpe vores kunder med at få den bedste kaffeløsning til deres virksomhed. Michael hjælper jer med at afdække jeres kaffebehov og vælge den rigtige løsning til den rigtige pris.

Kontakt Cafeu marketing manager Jacob Floor Kousgaard

Jacob Floor Kousgaard

Marketing manager

Jacob har ansvar for, at det vi fortæller vores kunder, før vi underskriver kontrakten, stemmer overens med det de produkter og løsninger vi leverer. Vi ønsker ikke blot at levere Danmarks bedste kaffeløsning, men også at vores kunder ved, hvad vi gør for at blive mere bæredygtige, innovative og ansvarsbevidste. Det er Jacobs opgave at føre den ambition ud i livet.

Morten Rasmussen

Kaffekonsulent

Morten tager sig af rådgivning af nye kunder og hjælper danske virksomheder med at vælge den rigtige kaffeløsning til deres behov og budget.

Kontakt økonomimedarbejder Jesper Andersen

Jesper Tange Andersen

Administration

Jesper sidder klar ved telefonen for at hjælpe vores kunder med spørgsmål angående deres abonnement, betalinger, kontraktbetingelser, m.m. Med en revisionsbaggrund fra Deloitte, arbejder Jesper for, at vores kunder får den hurtigst mulige betjening af deres henvendelser.

Claus Pedersen Cafeu

Claus S. Pedersen

Servicemontør

Hvis I holder til i det vestjyske, er det sandsynligvis Claus som har været ude og installere jeres kaffeautomat. Når han ikke kører ud og servicerer vores lokale kunder, er Claus at finde på vores værksted i Esbjerg eller på vores servicetelefon.

Kontakt servicemedarbejder Morten Pedersen

Morten Pedersen

Servicemontør

Morten står for en stor del af opsætningerne af kaffeautomater i Jylland. Han er også ofte den som kommer til jeres redning hvis jeres maskine giver tekniske problemer som ikke kan løses via digital fjerntilgang.

Kontakt service Jan Hauschilt Cafeu

Jan Høll Hauschildt

Servicemontør

Jan er vores faste servicetekniker på Sjælland. Her står han for en stor del af opsætningerne og servicebesøg, hvis jeres maskine skal have skiftet kalkfilter eller giver tekniske problemer. Med 20 år i kaffebranchen er Jan en rutineret problemløser.

Få et personligt tilbud

Udfyld formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt eller ring direkte til os på 70 70 11 28.