Skip to main content

Cafeu Prisberegner

Brug vores prisberegner og se prisen på en kaffeløsning skræddersyet til din virksomhed.

Ved at klikke på knappen “Se mit resultat” accepterer du at vi behandler dine data jf. vores persondatapolitik. Dine data behandles fortroligt og du kan til en hver tid bede os om at slette al data. 

Hvordan beregnes prisen på en kaffeløsning til din virksomhed?

For at kunne udregne hvor meget en kaffeløsning tilpasset din virksomhed vil koste med vores prisberegner, skal du vide 1 af 2 ting:

  1. Hvor mange kopper kaffe I drikker om dagen eller;
  2. Hvor mange personer som drikker kaffe på arbejdspladsen.

En gennemsnitlig fuldtidsmedarbejder drikker 3-4 kopper kaffe i løbet af en arbejdsdag. Du kan altså gange antallet af medarbejdere med 3 for at få en idé om jeres gennemsnitlige daglige forbrug.

Skal kaffen serveres til kunder/gæster eller timelønnede medarbejdere, som ikke opholder sig på matriklen fra 8-16 hver dag, kan det være sværere at udregne det daglige forbrug. Her er det lettere at se på jeres nuværende kaffeforbrug.

Har I svært ved at beregne jeres kaffeforbrug? Så send vores kaffekonsulenter en mail her.

prisberegner kaffeløsning virksomhed

Hvilke udgifter er inkluderet i prisen?

Prisen på en kop kaffe indeholder meget mere end bare prisen på kaffen selv. Der er også leje eller afskrivning på kaffeautomaten, sekundære produkter som mælk og kakao, fragt og forsendelse af kaffen, service- og vedligeholdelsesomkostninger, skjulte gebyrer, osv.

For at gøre det gøre det nemt har vi samlet alle udgifterne i én månedlig betaling uden skjulte omkostninger. Du betaler altså ikke en ekstraregning for et servicebesøg eller for forsendelse af produkter.

Brug for rådgivning omkring dine samlede kaffeomkostninger? Spørg vores kaffekonsulenter her.

Hvad er “minimumsforbrug”?

Som kunde hos Cafeu har du et minimums forbrug inkluderet i din kaffeaftale. Har du f.eks. en 250-kopsaftale, betyder det, at de første 250 kopper kaffe/kakao, du brygger på automaten hver måned, er betalt af dit abonnement. Dette er i stedet for at betale leje eller leasing af kaffeautomaten, så du kun betaler for dit forbrug af kaffe og kakao (og ikke for udstyret). Aftalen kan sammenlignes med et telefonabonnement med X timers tale inkluderet, hvorefter du betaler en fast minutpris.

Det kan være en fordel at tegne en aftale med højt inkluderet forbrug, da du dermed er sikker på altid at modtage den samme månedlige pris uden overraskelser.

Få rådgivning om kaffeløsninger