fbpx Skip to main content

Kaffeautomater til erhverv

Danmarks mest enkle kaffeautomater til erhverv. Fast månedlig pris inkl. service, leje af kaffeautomat, kaffe, mælk og kakao.

Bliv guidet til den rigtige løsning til jeres arbejdsplads

Med en kaffeløsning hos Cafeu, betaler I en fast månedlig pris som dækker leje, service og levering af kaffe. Herudover er de første 250-2000 kopper kaffe inkluderet i prisen (afhængig af abonnement). Dette er jeres sikring mod uønskede ekstra regninger, skjulte gebyrer og vedligeholdelsesomkostning.

Fuldautomatisk espressomaskine

Cafeumat PRO 20

Fuldautomatisk espressomaskine som kværner og brygger kaffebønner friskt til hver kop for den fulde smagsoplevelse og aroma. Mulighed for at skræddersy brygningen til jeres smag.

Pris pr. måned inkl. 250 kopper kaffe: kr. 924,-

Læs mere

Instant kaffemaskine

Cafeumat 8 Instant

Med en instantløsning brygges kaffen på få sekunder, så I undgår lange køer ved kaffeautomaten. Vælg mellem vores Premium Gold og Single Origin Brazil for instantkaffe der smager af rigtig kaffe.

Pris pr. måned inkl. 300 kopper kaffe: kr. 543,-

Læs mere

Filterkaffemaskine

Cafeumat Brewer

Klassisk kolbebrygger til filterkaffe i solid kvalitet som kan holde til at brygge mange kander kaffe i kantinen eller tekøkkenet. Inkl. 2 kander og varmeplade til at holde den ekstra kande varm.

Købspris før 2.198,- Nu kun 1.699,-

Læs mere

Hvilken løsning er den rigtige for jeres virksomhed?

Der er mange muligheder når det kommer til at vælge den rigtige kaffeautomat. Er smagsoplevelsen vigtig for jer, er en løsning med hele bønner det mest populære valgt. En helbønneautomat, som vores Cafeumat PRO 20, leverer den fulde smag og aroma fra bønnerne.

Skal det derimod gå stærkt eller er prisen en vigtig faktor, vil en instantautomat være et bedre bud. Her brygges kaffen på under 10 sekunder og prisen pr. kop er under 1 krone.

Find den løsning som passer til jeres virksomheds forbrug, smag og behov:

Sammenlign priser

Beregn prisen på en kaffeløsning ud fra jeres månedlige forbrug.

Prøv prisberegneren

Ønsker du personlig rådgivning?

Det kan du få ved at udfylde formularen herunder eller sende os en e-mail på info@cafeu.dk Du kan også ringe til os på telefon +45 70701128

.

Ved at klikke på knappen "Send" accepterer du at vi behandler dine data jf. vores persondatapolitik. Dine data behandles fortroligt og du kan til en hver tid bede os om at slette al data. 

En gang imellem sender vi dig relevant information per email. Du kan altid trække dit samtykke tilbage, ved at klikke på linket i bunden af emailen.

Mangler du en kaffeautomat?

Kontakt os

+45 70 70 11 28