fbpx Skip to main content

Kaffevarianter

"Kvalitetskaffe til vestjyske priser!"

Vær opmærksom på at alle vores helbønne produkter er friskristet kaffe fra eget lokalt risteri. Vores instantkaffe (Instant Premium Gold og Brazil Single Origin) kommer fra nogle er Europas førende producenter af denne produkttype.

Vi rister som udgangspunkt vores kaffe “mellemristet” for at opnå en afbalanceret, rund og fyldig smag og aroma. Vi udvælger 100% Arabica bønner for at sikre den højeste kvalitet. Dette er den mest populære type kaffe som de fleste finder mest velsmagende. Dog er vores Suprema Espressobønner mørkristet af en blanding af Robusta og Arabica for en mere fyldig, bitter og kraftig smag.

Alle vores helbønnekaffer kan leveres formalet efter ønske.

 • Brazil Santos - kvalitetskaffe til vestjyske priser

  Brazil Santos

  62,00 kr.
 • Kvalitets kaffe fra Ethiopia Sidamo

  Ethiopia Sidamo

  80,00 kr.
 • Guatamala Huehuetenango - En af kundernes favoritter

  Guatamala

  77,00 kr.
 • Højkvalitetskaffe fra det vestlige Honduras

  Honduras

  74,00 kr.
 • Kaffe af højeste kvalitet fra Kenya

  Kenya AA

  112,00 kr.
 • Højkvalitetskaffe fra Nicaragua

  Nicaragua

  72,00 kr.
 • Premium Gold Instant

  65,00 kr.
 • Lækker og aromafyldt instant kaffe fra Cafeu

  Single Origin Brazil Instant

  77,00 kr.
 • Lækker Suprema Espresso fra Sydøstasien og Mellemamerika.

  Suprema Espresso

  72,00 kr.

Kaffe af højeste kvalitet dyrket i verdens førende kafferegioner:

Vi bestræber os på at levere den bedst mulige kaffe til danske arbejdspladser. Det gør vi ved at tilbyde et strømlinet kaffekoncept fra rå bønne til færdigbrygget kop. Vi udvælger “single estate” kaffebønner fra verdens førende kafferegioner, for at levere friskristet kaffe fra eget lokalt risteri direkte til vores kunder.

Vores kaffe er udvalgt og ristet til vores fuldautomatiske espressomaskiner. Ved at kontrollere præcist hvordan bønnerne ristes, kværnes og brygges, opnår vi den fulde aroma og smagsoplevelse fra kaffen.

Vi kommer gerne med vores anbefaling til valg af kaffebønne. Det gør vi også gerne selvom du har en kaffeautomat fra anden producent.

Hvis du bestiller friskristet kaffe fra vores risteri, er du sikker på, at vi har overholdt alle krav fra Fødevarestyrelsen. Vi pakker både formalet og helbønne kaffe – typisk i 500 grams poser.

Ønsker du personlig rådgivning?

Det kan du få ved at udfylde formularen herunder eller sende os en e-mail på info@cafeu.dk Du kan også ringe til os på telefon +45 70701128

Mangler du en kaffeautomat?

Kontakt os

+45 70 70 11 28Send os en besked