fbpx Skip to main content

Kaffevarianter

Kvalitetskaffe til vestjyske priser. Vi importerer kaffe af højeste kvalitet fra bl.a. Kenya, Brasilien, Etiopien, Honduras, Guatemala & Nicaragua.

Vi bestræber os på at levere den bedste kaffe, til prisen, til vores kunder. Det gør vi bedst ved at tilbyde friskristet kaffe fra eget risteri. Vi leverer naturligvis kaffen til vores egne maskiner, men også til virksomheder, som har kaffeautomat fra anden producent.

Vi har stort kendskab til de fleste automater, og kommer gerne med vores anbefaling til valg af kaffebønne. Vi er stolte sponsorer af Team Esbjergs dame håndboldhold, og står. bla. for levering af kaffe til alle events ved Team Esbjerg.

Hvis du bestiller friskristet kaffe fra vores risteri, er du sikker på, at vi har overholdt alle krav fra fødevarestyrelsen. Vi pakker både formalet og helbønne typisk i 500 grams poser.

 • Brazil Santos - kvalitetskaffe til vestjyske priser

  Brazil Santos

  58,00 kr.
 • Kvalitets kaffe fra Ethiopia Sidamo

  Ethiopia Sidamo

  76,00 kr.
 • Guatamala Huehuetenango - En af kundernes favoritter

  Guatamala

  73,00 kr.
 • Højkvalitetskaffe fra det vestlige Honduras

  Honduras

  70,00 kr.
 • Kaffe af højeste kvalitet fra Kenya

  Kenya AA

  108,00 kr.
 • Højkvalitetskaffe fra Nicaragua

  Nicaragua

  68,00 kr.
 • Premium Gold Instant

  57,00 kr.
 • Lækker og aromafyldt instant kaffe fra Cafeu

  Single Origin Brazil Instant

  69,00 kr.
 • Lækker Suprema Espresso fra Sydøstasien og Mellemamerika.

  Suprema

  68,00 kr.

Ønsker du personlig rådgivning?

Det kan du få ved at udfylde formularen herunder eller sende os en e-mail på info@cafeu.dk Du kan også ringe til os på telefon +45 70701128

.

Ved at klikke på knappen "Send" accepterer du at vi behandler dine data jf. vores persondatapolitik. Dine data behandles fortroligt og du kan til en hver tid bede os om at slette al data. 

En gang imellem sender vi dig relevant information per email. Du kan altid trække dit samtykke tilbage, ved at klikke på linket i bunden af emailen.

Vær opmærksom på at alle vores helbønne produkter er friskristet kaffe fra eget risteri. Vores instantkaffe (Instant Premium Gold og Brazil Single Origin) kommer fra nogle er verdens førende producenter af denne produkttype.

Mangler du en kaffeautomat?

Kontakt os

+45 70 70 11 28