fbpx Skip to main content

Komplette kaffeløsninger til erhverv

Din leverandør af kaffe fra bønne til kop. Fordi vi kontrollerer værdikæden fra rå kaffebønne til færdigbrygget kop, kan vi leverer velsmagende, driftsikker og tidsbesparende kaffe - helt enkelt.

Modtag uforpligtende tilbud

Én samlet løsning på kaffe, kaffeautomat og service

Vores målsætning er, at I kun skal tænke på én ting – at nyde god kaffe med et enkelt tryk. Resten, fra daglig rengøring, produktbestilling og forsendelse til månedlig betaling, skal køre helt automatisk. Vi inkluderer alle jeres kafferelaterede udgifter og opgaver i en fast månedlig aftale. I skal altså ikke tænke på andet end at drikke kaffen.

Få personlig rådgivning

Alt går op i en højere enhed

Vores komplette kaffeløsninger til dansk erhvervsliv inkluderer både udstyret der brygger kaffen og kaffe fra vores eget risteri. Den gode kaffe skabes i samspillet mellem hvordan kaffebønnerne ristes, kværnes og brygges. Med et strømlinet kaffekoncept fra bønne til kop sikrer vi, at hvert trin bidrager til den optimale smagsoplevelse.

Se vores kaffeudvalg

Enkelt udvalg, stor fleksibilitet

Vi tilbyder ikke bare mange valg, men de rigtige valg. I stedet for at tilbyde et “bredt udvalg af kaffemaskiner” tilbyder vi 2 forskellige kaffeautomater. Færre forskellige modeller giver hurtigere og mere kompetent service.

Vores teknikere skal ikke forholde sig til et hav af forskellige kaffeautomater, men er specialister i netop vores Cafeumat 8 Instant og Cafeumat PRO 20. Vi har altid de rigtige reservedele på lager og i bilen, når vores servicetekniker kommer forbi.

Se vores kaffeautomater
komplette kaffeløsninger til erhverv

Cafeumat PRO 20 er udstyret med vores unikke IoT-system, som gør os i stand til at skræddersy netop den kaffebrygning, I ønsker. Dermed opnår I højere fleksibilitet end ved et bredt udvalg af standardløsninger.

Komplette kaffeløsninger til ethvert behov

En kaffeløsning fra Cafeu er skræddersyet til jeres virksomheds unikke behov. Dvs. vi kan indstille alt fra den automatiske rengøringscyklus til bryggetiden efter jeres daglige vaner. Alle bryggeopskrifter kan finjusteres til jeres individuelle smag. Uanset om I ønsker cappuccino, latte, varm kakao… eller bare 8 variationer af “sort kaffe”, kan vi indstille opskrifterne præcis som I gerne vil have dem.

Beregn din pris

Se vores udvalg af kaffevarianter

Se vores udvalg af kaffeautomater

Få personlig rådgivning

Vil du høre mere om vores komplette kaffeløsninger til erhverv?

komplette kaffeløsninger