Skip to main content

Fuldautomatisk Espressomaskine

Cafeumat PRO 20


Udfyld dine kontaktoplysninger:

  Alle priser er ex moms. Se hvordan prisen udregnes her.

  Vi sørger for, at I får kaffe i absolut topkvalitet. Cafeumat PRO 20 kommer med en alt-inklusiv kaffeaftale. Dvs. at vores kafferisteri leverer den kaffe, mælk og kakao, I skal bruge. Hermed sikrer vi, at maskinen er kalibreret til netop den kaffetype og ristning, I vælger. Ved at kontrollere hele processen fra ristning til færdigbrygget kop, sikrer vi den bedst mulige smagsoplevelse – hver gang!

  En fuldautomatisk espressomaskine giver den nemmeste måde at brygge café-niveau kaffe på arbejdspladsen. Cafeumat PRO 20 har automatisk rengøringsprogram og produktbestilling. Dvs. at I sparer tid i hverdagen, mens I kan servere lækre friskbryggede kaffespecialiteter for kunder og kolleger.

  Friskbrygget kaffe – hver gang

  Kaffebønner begynder at miste smag og aroma straks efter de males. En helbønne løsning giver en friskere, mere aromatisk og smagfuld kaffe.

  Automatisk rengøring

  Den automatiske rengøringscyklus indstilles efter jeres kaffevaner, så automaten rengøres sig selv på de rigtige tidspunkter.

  Hele, friskristede kaffebønner

  Vi udvælger 'Single Estate' kaffe, så vi ved hvilken kaffebonde har dyrket den kaffe vi rister på vores risteri i Esbjerg.

  Høj Fleksibilitet

  Alle opskrifter justeres til jeres smag og præferencer. Smag, styrke, koffeinindhold, kopstørrelse, m.m. skræddersys efter jeres behov.

  Alle kaffeudgifter samlet ét sted

  Takket være vores ‘all-inclusive’ koncept, slipper I for de sædvanlige omkostninger, som produktbestilling, servicebesøg, reparationer, kalkfilterskift og afskrivning på udstyr, samt den større investering i automaten selv. Automaten registrerer automatisk jeres forbrug og bestiller selv produkter, så I aldrig løber tør.

  Prisen indeholder:

  • Leje af Cafeumat PRO 20
  • Fuld serviceaftale
  • 250 brygninger*
  • Inkl. kaffe, mælk og kakao

  * Hver gang du brygger en kop kaffe, latte, kakao, osv., tæller det som én brygning. Dvs. du betaler IKKE ekstra for at brygge kakao eller for at få mælk i kaffen.

  Modtag rådgivning om dine muligheder

  Personligt tilpasset udvalg af kaffe- og kakaovarianter

  Få skræddersyet præcis de lækre varianter af kaffe eller kakao I foretrækker. Cafeumat PRO 20 har kandefunktion, så I kan brygge kaffe til møderne. Derfor passer den perfekt til kontoret, værkstedet, venteværelset eller i salonen.

  Smagstilpasning

  Cafeumat PRO 20 er tilkoblet vores IoT-system. Det betyder, at vi kan tilgå jeres kaffeautomat og justere opskrifterne, brygningen, kopstørrelse, m.m., hvis jeres præferencer skulle ændre sig. Denne service er inkluderet i jeres serviceaftale og den er jeres sikkerhed for, at I altid får den kaffesmag, I ønsker.

  Book en demonstration

  Spar tid på rengøring

  Cafeumat PRO 20 er let at betjene og vedligeholde. Den har indbygget rengøringsprogram som indstilles til jeres behov og vaner. Automaten vil vise en besked på skærmen som fortæller hvornår grumsbakken skal tømmes. Derudover anbefales det at rengøre automaten 1 gang ugentligt, hvilket tager 15 minutter. Vejledning findes på bagsiden af lågen eller her.

  Har du ikke mulighed for fast vandtilslutning?

  En pumpestation kan tilkøbes så Cafeumat PRO 20 ikke behøver fast vandtilslutning. Dette gør den let at have stående i kontorområder, værksteder, byggepladser og andre steder hvor vandtilslutning ikke er let tilgængelig. Pumpestationens 11 liters vandbeholder svarer til ca. 90 brygninger.

  Er du i tvivl om dine installationsmuligheder?

  Fuld Serviceaftale

  Cafeumat PRO 20 indeholder en fuld serviceaftale, dvs. at vi til enhver tid kan tilgå jeres maskine og lave nødvendige justeringer for at forbedre jeres oplevelse. Ønsker I fx generelt stærkere kaffe, kan vi på få minutter justere alle opskrifterne på maskinen. Ved driftsforstyrrelser, kan vi i 70% af tilfældene løse problemet med den indbyggede IoT-software. Det betyder, at vores teknikere ikke spilder tid på servicekørsler som kunne have været undgået og dermed kommer de hurtigere ud til dig, når det er nødvendigt.

  Specifikationer

  • Spænding: 230 V
  • Effekt: 2360 W
  • (H x B x D) 73,8 x 33,8 x 56,6 cm
  • Valgmuligheder: 10 med kande funktion
  • Vægt: 32 kg
  • Bryggetid: 30-45 sek.
  • Vandtilslutning: Valgfri.
   • Fast vandtilslutning anbefales
   • Pumpestation tilbydes
  • Hele kaffebønner
  • Automatisk rengøringsprogram
  • Intelligente energibesparende funktioner
  • Lavt energiforbrug
  • Kandefunktion
  • Bordmodel, fås også med underskab (kr. 69,-/md.)

  Modtag et uforpligtende tilbud

  Det kan du få ved at udfylde formularen herunder eller sende os en e-mail på salg@cafeu.dk Du kan også ringe til os på telefon 70 70 11 28.

  Ved at klikke send accepterer du vores salgs og leveringsbetingelser. Du vil blive kontaktet snarest muligt af en af vores kaffekonsulenter med relevante informationer og tilbud.

  Cafeumat PRO 20 - en enkel og driftsikker kaffeløsning til erhverv