Skip to main content

Cafeu kåres som Børsen Gazelle 2022

På trods af flere år præget af kriser som COVID-pandemien, har vores innovative kaffekoncept sikret os en positiv vækst og fordoblet vores omsætning over de seneste 4 år. Derfor kåres Cafeu som Gazelle-virksomhed i 2022 af Børsen.

Hvad er Gazelle-prisen?

Kåringen er en anerkendelse af at Cafeu nu er en del af eliten i dansk erhvervsliv. Med prisen udnævner Børsen Cafeu som en inspiration for resten af dansk erhvervsliv, fordi vi er gået forrest og fundet nye veje gennem krisetider.

Det skriver Børsen om Cafeu: 

“Selvom de seneste år har været præget af kriser, har I formået at tænke innovativt, omstille jer, skabe vækst og opnå titlen Børsen Gazelle 2022. Jeres evne til at tilpasse jer ændrede vilkår og jeres måde at gøre det på mener vi fortjener fokus. Derfor vil vi fejre og hylde jer til inspiration for resten af Danmark. For der er meget, vi kan lære af jer, der selv i kriser løber forrest og finder nye veje til vækst.

Kravene til at blive Børsen Gazelle er hårde. En gazellevirksomhed vokser kontinuerligt og fordobler som minimum sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår, med positiv vækst alle årene. Det er imponerende, at I har kunnet leve op til dette, så stort tillykke med jeres flotte vækst og titlen som Børsen Gazelle 2022.”

Læs mere om det innovative koncept, som har sikret at Cafeu kåres som Børsen Gazelle 2022; her.