fbpx Skip to main content

Denne kaffeløsning indeholder:

Cafeumat PRO 20™ ℹ️

Fuldautomatisk Espressomaskine

Vores topmodel gør det nemt at servere café-niveau kaffe- og kakaovarianter på arbejdspladsen. Smart-funktioner som automatisk produktbestilling og rengøringsfunktion, gør den til et populært valg på kontorer, restauranter frisørsaloner, kantiner og meget mere.

Vi sørger for, at I får kaffe i absolut topkvalitet. Cafeumat PRO 20 kommer med en alt-inklusiv kaffeaftale. Dvs. at vores kafferisteri leverer den kaffe, mælk og kakao, I skal bruge. Hermed sikrer vi, at maskinen er kalibreret til netop den kaffetype og ristning, I vælger. Ved at kontrollere hele processen fra ristning til færdigbrygget kop, sikrer vi den bedst mulige smagsoplevelse – hver gang!

Alle opskrifter kan skræddersys efter jeres smag og kaffevaner og brygges af hele kaffebønner fra vores risteri i Esbjerg. Dermed kan i servere præcis den kaffe, I ønsker.

Fuld serviceaftale

Vores servicedækning sikrer at din Cafeumat™ kører som den skal, uden at du får en ekstraregning for teknikertimer, reservedele eller kørsel. Vi løser 70% af servicehenvendelser på få minutter via digital fjerntilgang af maskinen. Dermed kan vores serviceteknikere fokusere på at løse de øvrige servicehenvendelser hurtigere.

Cafeu Guatamala ℹ️

Guatamala Huehuetenango er en særdeles god kaffe med kraftig aroma og smag af moden frugt. Derudover får man en god balanceret eftersmag, krydret med chokolade og kanel, samt en lang, relativ tør og vinøs eftersmag.

Barista Skummetmælk 0,8% ℹ️

Vores Barista skummetmælkspulver består af 100% tørret mælk for den gode naturalige mælkesmag uden al besværet. Velegnet til varme drikke med kaffe og kakao brygget på kaffeautomat.

Cafeu Delux Cocoa
Deluxe Cocoa 10,5% ℹ️

Lækker kakaodrik som giver en cremet og fyldig smag. Velegnet til kaffeautomater som vores Cafeumat PRO 20, der er indstillet til at opnå det optimale resultat med netop denne kakaoblanding.

Kalkfilter (inkl. skifte)

Denne pakke er inkl. kalkfilter og fri skifte af filtret efter behov. Kalkfilteret sikrer mod unødvendige driftsforstyrrelser grundet forkalkning og andre partikler i vandet. Samtidig hjælper filtreringen med at sikre den gode kaffesmag i hver kop.

Videre til prisberegner

Modtag tilbud

Udfyld formularen, så vil vi hurtigst muligt kontakte dig for at sammensætte et konkret tilbud ud fra dit behov og budget. Der vil være mulighed for at smage kaffen og prøveautomaten hvis det ønskes.