fbpx Skip to main content

Henvisningsformular

Er du blevet henvist til os af en af vores eksisterende kunder? Eller ønsker du at henvise en ny kunde til os og modtage en henvisningsbonus eller 500 kr. i rabat på din næste betaling?

Henvis og få 500kr. i rabat på jeres næste betaling

Alt du skal gøre er at udfylde nedenstående med kontaktoplysninger på den virksomhed, du gerne vil henvise + dit eget CVR-nummer, så vi kan identificere dig. Vi sidder også klar til at tage imod henvisninger på telefon 70701128.

Vil du hellere modtage en gavekurv med lækkerier?

Modtag en lækker gavekurv med belgisk chokolade, lækre kaffesirupper og friskristet kaffe fra vores risteri. Skriv i henvisningsfeltet hvis du heller vil modtage en gavekurv end en kontakt rabat.

Værdi: kr. 1.000,00

Henvis og få 500kr. i rabat på din kaffeløsning næste måned

Hvorfor henvise nye kunder til os?

Udover den belønning vi tilbyder for din henvisning, har du også andre fordele ved at flere Cafeumater kommer op på danske arbejdspladser.

Hvorfor? Fordi jo flere aktive automater som indsamler driftsdata, jo mere ved vi hvordan vi skal optimere vores systemer. Kort sagt, jo mere driftsdata vi kan indsamle, jo højere driftssikkerhed er der også på din kaffemaskine. Vi bruger den viden, vi får fra at brygge over 10 millioner kopper kaffe om året, på at forbedre hver kop, du brygger.

Henvis og få 500kr. i rabat – en lækker gavekurv – og alle de daglige driftsfordele: