fbpx Skip to main content

Hvorfor vælge kaffesmaskine på abonnement?

1. Det er en sikkerhed mod at udgifterne løber løbsk

Ved at samle udgifterne ét sted, får du et samlet overblik over dine månedlige omkostninger. Dvs. du modtager en samlet faktura hver måned hvor alle udgifter fremgår. Store udgifter som servicebesøg og reparationer er indregnet i prisen, så du undgår overraskelser.

2. Du betaler for kaffen, ikke kaffeautomaten

Når du køber eller lejer en kaffeautomat, hænger du på udgifterne når maskinen giver problemer. Med en abonnementsaftale hos os er en fungerende automat inkluderet i aftalen. Derfor sørger vi for at udbedre driftsproblemerne – og kan dette ikke klares indenfor en rimelig tidsramme, ombytter vi til en ny automat.

Med en abonnementsaftale betaler du altså for at have adgang til friskbrygget kaffe – ikke for udstyret.

3. Spar de “skjulte” omkostninger

Du sparer de små “skjulte” ekstraregninger ved at have forskellige leverandører – forsendelse, serviceomkostninger, reservedele, gebyrer, osv. For mange mindre virksomheder kan teknikerbesøg betyde uforudsigelige og væsentlige indhug i indtjeningen.

4. Det hele går op i en højere enhed

Hos Cafeu udvikler vi både egne kaffeautomater og har eget risteri. Dermed sikre at alle trin – fra udvælgelsen af kaffebønner over ristning og formaling til brygning går op i en højere enhed. Vores kaffebønner ristes specifikt til din kaffeautomat og din automat er indstillet efter netop den bønne du har valgt.

5. Altid friskristet kaffe

Fordi vi har eget risteri, kan vi sikre at den kaffe du modtager altid er frisk og ikke har ligget på et lager i månedsvis. Vi rister jævnligt kaffe for at kunne levere den mest aromatiske kaffe. Med et kaffeautomat abonnement bestiller din Cafeumat automatisk frisk kaffe inden du løber tør.

6. Altid kompetent service

Vores teknikere er eksperter i lige netop vores Cafeumat 8 og Cafeumat PRO 20 kaffeautomater. Dermed vil du altid få en servicetekniker i røret som har erfaring med netop din maskine. Det betyder også, at vi altid har de rigtige reservedele med i bilen, fordi vi ikke servicerer et stort udvalg af forskellige modeller – men blot 2.

Sammenlign priser på kaffemaskine abonnement

Beregn prisen for dit kaffemaskine abonnement

Modtag tilbud på et kaffemaskine abonnement

Mange tak for super professionel, kyndig, saglig og ærlig vejledning i forbindelse med vores kaffeaftale.
Torben har været en fremragende og tålmodig sparringspartner.
De varmeste anbefalinger herfra!

Henrik KostowPet Mansion

Vil bare på allemåder anbefale både virksomheden og maskinen, der er verdensklasse service. Maskinen kører bare og er næsten 100% selvkørende.

John JensenSkanem Hobro A/S

Kikkede på kaffemaskine på Au2parts messe. 15 timer efter har jeg lavet aftale og fået maskinen monteret. Det kaldes SERVICE. Hurtig og venlig betjening og til en god pris.

Erik JensenHolsted Auto & Dækservice

Det virker helt vildt godt. Fik en go' aftale til 9 medarbejdere total i firmaet 🙂

Henrik BlomgreenHenrik Blomgreen ApS

Modtag et tilbud på et kaffemaskine abonnement

Udfyld formularen for at blive kontaktet af en af vores kaffekonsulenter med et tilbud. Sammen gennemgår vi dine ønsker, behov og dit budget for at finde det optimale kaffemaskine abonnement til din virksomhed.

Du er også velkommen til at ringe direkte til os på 70701128 (man-tors 8:00-15:30 og fre 8:30-15:00)