Kaffemaskine til kontor

Danmarks mest enkle kaffemaskine til kontor.

Kaffemaskine til kontor

Er du på udkig efter en kaffemaskine til kontoret, kan du se vores oversigt over kaffeautomater. Hvis du bestiller en kaffeautomat hos Cafeu, så gør vi alt hvad vi kan for at gøre det nemt og enkelt for dig at have en kaffeløsning. Du slipper for;

  • At købe en kaffeautomat
  • At skulle binde dig til en unødvendig lang aftale.
  • At bekymre dig om service, herunder udskiftning af kalkfilter.
  • At huske på at kaffe, kakao og mælk.

Det betyder du får en bekymringsfri aftale for en lav månedlig ydelse. Vi klarer bøvlet for dig, så du kan lade aromaen fra kaffen sprede sig på kontoret. Som kunde hos Cafeu, betaler du for etablering og levering af kaffeautomaten, efterfulgt af en lav månedlig ydelse, for service, leje og forbrug.

Forbrugsafregnet aftale

I en aftale vil der være et minimumsforbrug, som du som kunde vil blive faktureret som minimum pr. måned. Evt. merforbrug faktureres til den aftalte koppris og vil fremgå på fakturaen som fremsendes ved ophør af måneden. Kopprisen er fast uanset smagsvariant der brygges på kaffeautomaten.En standardaftale er 300 kopper pr. måned og kopprisen starter fra kr. 0,98.

Ønsker du at blive kontaktet?

Det kan du gøre ved at udfylde formularen herunder eller sende os en e-mail på info@cafeu.dk Du kan også ringe til os på telefon +45 70 70 11 28

.

Ved at klikke på knappen "Send" accepterer du at vi behandler dine data jf. vores persondatapolitik. Dine data behandles fortroligt og du kan til en hver tid bede os om at slette al data. 

En gang imellem sender vi dig relevant information per email. Du kan altid trække dit samtykke tilbage, ved at klikke på linket i bunden af emailen.