Skip to main content

Vælg den rigtige kaffemaskine til jeres kontor

Fuldautomatisk espressomaskine eller hurtigt bryggende instantautomat? Der er mange valg, når det kommer til en kaffemaskine til kontor. Vores kaffekonsulenter kan hjælpe dig til at vælge den rigtige med den rigtige kaffeaftale til.

Modtag rådgivningSe tilbud

Populære kaffemaskiner til kontor

Prisoversigt kaffeautomater erhverv helbønne

Fuldautomatisk espressomaskine

Den ultimative smagsoplevelse med hele kaffebønner fra eget risteri. Saml alle kaffeudgifterne i en fast månedpris inkl. kaffemaskine, serviceaftale og produkter.

999,- / måned

Inkl. 250 kopper kaffe hver måned

Modtag tilbud

Hurtigtbryggende instantmaskine

Bryg en kop kaffe på 7 sekunder og undgå kø ved kaffemaskinen. Inkl. fuld serviceaftale og automatisk levering af kaffe, mælk og kakao efter behov.

599,- / måned

Inkl. 250 kopper kaffe hver måned

Modtag tilbud
Cafeumat Brewer

Klassisk filterkaffemaskine

Den velkendte smag af traditionel filterkaffe. Mulighed for kaffeaftale med friskristet kvalitetskaffe fra vores risteri i Esbjerg. Inkl. 2 kander. Bryggetid; ca- 5 minutter.

Købspris før 2.198,- Nu kun 1.699,-

Kaffeaftale fra 425,- / måned

Køb

Kaffemaskine til kontor

Er du på udkig efter en kaffemaskine til kontoret, kan du se vores oversigt over kaffeautomater. Hvis du bestiller en kaffeautomat hos Cafeu, så gør vi alt hvad vi kan for at gøre det nemt og enkelt for dig at have en kaffeløsning. Du slipper for;

  • At købe en kaffeautomat
  • At skulle binde dig til en unødvendig lang aftale.
  • At bekymre dig om service, herunder udskiftning af kalkfilter.
  • At huske på at kaffe, kakao og mælk.

Det betyder du får en bekymringsfri aftale for en lav månedlig ydelse. Vi klarer bøvlet for dig, så du kan lade aromaen fra kaffen sprede sig på kontoret. Som kunde hos Cafeu, betaler du for etablering og levering af kaffeautomaten, efterfulgt af en lav månedlig ydelse, for service, leje og forbrug.

Forbrugsafregnet aftale

I en aftale vil der være et inkluderet forbrug, som du som kunde vil blive faktureret som pr. måned. Evt. merforbrug faktureres til den aftalte koppris og vil fremgå på fakturaen som fremsendes ved ophør af måneden. Kopprisen er fast uanset smagsvariant der brygges på kaffeautomaten. En standardaftale er 250 kopper pr. måned og kopprisen starter fra kr. 0,98 (instantkaffe), 1,20 (fusionskaffe) eller 1,80 (helbønnekaffe).

Ønsker du personlig rådgivning?

Det kan du få ved at udfylde formularen herunder eller sende os en e-mail på info@cafeu.dk Du kan også ringe til os på telefon +45 70701128