Skip to main content

Leje af kaffemaskine

Danmarks mest enkle kaffeløsning uden store udskrivninger. Kom i gang for et lavt beløb.

Skal du købe, leje eller lease?

På jagten efter en ny kaffeløsning støder du typisk på disse muligheder. Hvad skal man så vælge?

Om du skal købe, leje eller lease en kaffemaskine afhænger af dine ønsker og dine muligheder. Der er ikke nogen af mulighederne, der er bedre end den anden, men de enkelte muligheder tilbyder dig hver sine fordele.

Se kort video om finansiering af kaffeautomat på Youtube

Vil du gerne selv administrere produktindkøb og hvornår du vil have service mm. så investerer du i din egen kaffeautomat. Vi tilbyder leasingaftaler med fast månedlig betaling i en periode du selv bestemmer. En leasingaftale kræver kreditgodkendelse – og der tilbydes fx tilkøb af serviceaftale, men ikke et krav.

Vil du have en mere fleksibel løsning, hvor du ikke selv skal lave den store investering, og have kortere binding – Så er leje af kaffemaskine sandsynligvis det rette valg for dig.

Hos Cafeu investerer vi i udstyret for dig, og har alt ansvaret for det. Det eneste du skal gøre er at påfylde produkter på kaffeautomaten, og nyde den gode kop kaffe. Her kan du se vores udvalg af kaffeautomater.

Du kan enten få udstyret på en ren lejeaftale inkl. serviceaftale, eller du kan tegne en kopprisaftale, hvor du har alt inkluderet til en fast månedlig pris.

Fordelen ved at leje en kaffemaskine

Når du lejer en kaffeautomat fra Cafeu, får du Danmarks mest enkle kaffeløsning. Det siger vi fordi du ikke skal tænke på andet end at nyde din gode og friskbrygget kaffe sammen med kollegaer, kunder eller samarbejdspartnere. Vi sørger for at levere produkter til løsningen, så du altid har produkter til at fylde på automaten. Produkterne kommer som en del af vores service, helt automatisk med posten efter behov. Er kaffeautomaten ude af drift, sidder vi klar til at yde support over telefonen og sender hurtigt en servicetekniker ud hvis nødvendigt. Serviceaftale er altid inkluderet i vores lejeaftaler til en fast og lav månedlig pris.Du skal ikke investere i dyrt udstyr selv – Det gør vi for dig, hvis du tegner en lejeaftale hos os. Med en lejeaftale betaler du en fast månedlig pris for lån af kaffeautomaten. Serviceaftale er en del af din leje, og du bestemmer selv om du vil have produkter med i aftalen. Aftalens indhold og rammer skræddersyes sammen med dig, så de matcher dine individuelle ønsker.
Vores serviceaftale inkluderer:

  • Timeløn og kørsel
  • Reparation og reservedele
  • Kalkfilterskift

Hvordan lejer jeg en kaffeautomat, og hvordan foregår det?

Vi vil altid gerne i dialog med kunden, så vi kan tilbyde den rette løsning, som dækker kundens behov.

Vores sælgere kan kontaktes telefonisk og på mail, hvor vi sammen finder frem til jeres behov og muligheder for en kaffeløsning.

Ved bestilling af kaffeautomatløsning, gør vi klar til levering af udstyret efter aftale, og vores egne montører kommer og tilslutter, opsætter og giver vejledning i brug og rengøring af udstyret, så du trygt kommer i gang.

Ved lejeaftaler faktureres et etableringsgebyr efter levering og tilslutning af udstyret og underskrivelse af kontrakt. Gebyrets størrelse afhænger af den bestilte løsning og dens indhold.

Så er du i gang, og du benytter automaten som det var din. Vi sender løbende produkter, hvis dette er inkluderet i din aftale. Er der noget vi kan hjælpe med, sidder vores kundeservice klar til at modtage dit opkald.

Ønsker du ikke at have løsningen mere, skal vi bruge din opsigelse. Vi afslutter din aftale i henhold til kontrakten, og afhenter udstyret herefter.

Ved lejeaftalers afslutning vil kunden faktureres et afhentnings- og rengøringsgebyr i henhold til vores salgs- og leveringsbetingelser. Gebyret dækker udgiften, der er forbundet til afhentningen og istandsættelse af udstyret.

Der kan være mange grunde til, man ønsker at afslutte sin aftale – har du andre ønsker eller et andet behov, så hører vi gerne fra dig, også selvom der stadig er binding på din aftale – Vi er altid behjælpelige med at tilbyde de rette løsninger, og aftaler til vores kunder.

Modtog personlig rådgivning

Udfyld formularen og bliv kontaktet af en af vores dygtige kaffekonsulenter. Du kan også ringe på 70701128 eller skrive direkte til os her.

Mangler du en kaffeautomat?

Kontakt os

+45 70 70 11 28Send os en besked