fbpx Skip to main content

Leje af kaffemaskine

Danmarks mest enkle kaffeløsning uden store udskrivninger. Kom i gang for et lavt beløb.
Cafeumat PRO 20 - en enkel og driftsikker kaffeløsning til erhverv

Skal du købe, leje eller lease?

På jagten efter en ny kaffeløsning støder du typisk på disse muligheder. Hvad skal man så vælge?

Om du skal købe, leje eller lease en kaffemaskine afhænger af dine ønsker og dine muligheder. Der er ikke nogen af mulighederne, der er bedre end den anden. De enkelte muligheder tilbyder dig hver sine fordele.

Se kort video om finansiering af kaffeautomat på Youtube

Vil du gerne selv administrere produktindkøb og hvornår du vil have service m.m., kan du investerer i din egen kaffeautomat. Vi tilbyder leasingaftaler med fast månedlig betaling i en periode, du selv bestemmer. En leasingaftale kræver kreditgodkendelse – og der tilbydes fx tilkøb af serviceaftale, men ikke et krav.

En mere fleksibel løsning

Vil du have en mere fleksibel løsning, hvor du ikke selv skal lave den store investering, og have kortere binding – Så er leje af kaffemaskine sandsynligvis det rette valg for dig.

Hos Cafeu investerer vi i udstyret for dig, og har alt ansvaret for det. Det eneste du skal gøre er at påfylde produkter på kaffeautomaten, og nyde den gode kop kaffe. Her kan du se vores udvalg af kaffeautomater.

Du kan enten få udstyret på en ren lejeaftale inkl. serviceaftale, eller du kan tegne en kopprisaftale. Ved kopprisaftalen har du alt inkluderet til en fast månedlig pris.

En blog om kaffe

Fordelen ved at leje en kaffemaskine

Når du lejer en kaffeautomat fra Cafeu, får du Danmarks mest enkle kaffeløsning. Du skal ikke tænke på andet end at nyde din gode og friskbryggede kaffe. Vi sørger for at levere produkter, så du altid har produkter til at fylde på automaten. Produkterne sendes helt automatisk med posten efter behov.

Fuld servicedækning

Giver kaffeautomaten problemer, sidder vores kundesupport klar ved telefonen. Vi løser 70% af servicehenvendelser på øjeblikke via digital adgang til maskinen. Er det ikke nok, sender hurtigt en servicetekniker ud, hvis nødvendigt. Serviceaftale er altid inkluderet i vores lejeaftaler til en fast og lav månedlig pris. Du skal ikke investere i dyrt udstyr selv – Det gør vi for dig, når du tegner en lejeaftale hos os. Med en lejeaftale betaler du en fast månedlig pris for leje af kaffeautomaten. Serviceaftale er en del af din leje, og du bestemmer selv, om du vil have produkter med i aftalen. Aftalens indhold og rammer skræddersyes sammen med dig, så de matcher dine individuelle ønsker.

Serviceaftale inkluderer:

  • Timeløn og kørsel
  • Reparation og reservedele
  • Kalkfilterskift
Se lejepriser
En blog om kaffe

Hvordan lejer jeg en kaffeautomat, og hvordan foregår det?

Vi vil altid gerne i dialog med dig, så vi kan tilbyde den rette løsning, som dækker jeres arbejdsplads’ behov.

Vores kaffekonsulenter kan kontaktes telefonisk og på mail, hvor vi sammen finder frem til jeres behov og muligheder for en kaffeløsning.

Ved bestilling af kaffeautomatløsning, aftaler vi sammen et passende leveringstidpunkt. Vores servicemontører kommer og tilslutter, opsætter og giver vejledning i brug og rengøring af udstyret. Dermed kommer du nemt og trygt i gang med din kaffeløsning.

Ved lejeaftaler faktureres et etableringsgebyr efter levering og tilslutning af udstyret og underskrivelse af kontrakt. Gebyrets størrelse afhænger af den bestilte løsning og dens indhold.

Vi sender løbende produkter, hvis dette er inkluderet i din aftale. Er der noget vi kan hjælpe med, sidder vores kundeservice klar til at modtage dit opkald alle hverdage indenfor normal arbejdstid.

Opsigelse af lejeaftalen

Ændrer dit behov sig og du ikke længere ønsker at have løsningen? Så skal vi bruge din opsigelse skriftligt senest 3 måneder før aftalens udløb. Vi afslutter din aftale i henhold til kontrakten, og afhenter udstyret herefter.

Ved lejeaftalers afslutning vil kunden faktureres et afhentnings- og rengøringsgebyr i henhold til vores salgs- og leveringsbetingelser. Gebyret dækker udgiften, der er forbundet til afhentningen og istandsættelse af udstyret.

Der kan være mange grunde til, man ønsker at afslutte sin aftale. Har du andre ønsker eller et andet behov, så hører vi gerne fra dig, også selvom der stadig er binding på din aftale. Vi er altid behjælpelige med at tilbyde de rette løsninger, og aftaler til vores kunder.

Mange tak for super professionel, kyndig, saglig og ærlig vejledning i forbindelse med vores kaffeaftale.
Torben har været en fremragende og tålmodig sparringspartner.
De varmeste anbefalinger herfra!

Henrik KostowPet Mansion

Vil bare på allemåder anbefale både virksomheden og maskinen, der er verdensklasse service. Maskinen kører bare og er næsten 100% selvkørende.

John JensenSkanem Hobro A/S

Kikkede på kaffemaskine på Au2parts messe. 15 timer efter har jeg lavet aftale og fået maskinen monteret. Det kaldes SERVICE. Hurtig og venlig betjening og til en god pris.

Erik JensenHolsted Auto & Dækservice

Det virker helt vildt godt. Fik en go' aftale til 9 medarbejdere total i firmaet 🙂

Henrik BlomgreenHenrik Blomgreen ApS

Få et personligt tilbud

Udfyld formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt eller ring direkte til os på 70 70 11 28.