fbpx Skip to main content

Denne kaffeløsning indeholder:

Cafeumat 8 Instant™ ℹ️

Brugervenlig Kaffeautomat

Vores hurtigt bryggende kaffeautomat gør det nemt at servere hurtig kaffe- og kakaovarianter på arbejdspladsen. Smart-funktioner som automatisk produktbestilling og indbygget rengøringsfunktion, gør den til et populært valg på kontorer, restauranter frisørsaloner, kantiner og meget mere.

Vi sørger for, at I får god og velsmagende kaffe i hver kop. Cafeumat 8™ kommer med en alt-inklusiv kaffeaftale. Dvs. at Cafeu leverer den kaffe, mælk og kakao, I skal bruge. Hermed sikrer vi, at maskinen er kalibreret til netop den kaffetype, I vælger. Dermed sikrer vi den bedst mulige smagsoplevelse – hver gang!

Alle opskrifter kan tilpasses efter jeres smag og kaffevaner. Dvs. ønsker I f.eks. en stærkere kaffe, ekstra mælk i caffe latten eller større kopstørrelser, tilpasser vi . Dermed kan i servere præcis den kaffe, I ønsker.

Fuld serviceaftale

Vores servicedækning sikrer at din Cafeumat™ kører som den skal, uden at du får en ekstraregning for teknikertimer, reservedele eller kørsel. Vi løser 70% af servicehenvendelser på få minutter via digital fjerntilgang af maskinen. Dermed kan vores serviceteknikere fokusere på at løse de øvrige servicehenvendelser hurtigere.

Cafeu Premium Gold Instant Kaffe
Premium Gold ℹ️
Vores prisbevidste instantkaffe Premium Gold er mellemristet af udvalgte bønner for en afbalanceret smag og aroma.
Barista Skummetmælk 0,8% ℹ️

Vores Barista skummetmælkspulver består af 100% tørret mælk for den gode naturalige mælkesmag uden al besværet. Velegnet til varme drikke med kaffe og kakao brygget på kaffeautomat.

Cafeu Delux Cocoa
Deluxe Cocoa 10,5% ℹ️

Lækker kakaodrik som giver en cremet og fyldig smag. Velegnet til kaffeautomater som vores Cafeumat 8™, der er indstillet til at opnå det optimale resultat med netop denne kakaoblanding.

Kalkfilter (inkl. skifte)

Denne pakke er inkl. kalkfilter og fri skifte af filtret efter behov. Kalkfilteret sikrer mod unødvendige driftsforstyrrelser grundet forkalkning og andre partikler i vandet. Samtidig hjælper filtreringen med at sikre den gode kaffesmag i hver kop.

Videre til prisberegner

Modtag tilbud

Udfyld formularen, så vil vi hurtigst muligt kontakte dig for at sammensætte et konkret tilbud ud fra dit behov og budget. Der vil være mulighed for at smage kaffen og prøveautomaten hvis det ønskes.