fbpx Skip to main content

Kaffemaskine erhverv

Der findes mange kaffemaskiner til erhverv på markedet, og lige så mange holdninger til hvilken kaffemaskine der passer bedst til dit erhverv.

Kaffemaskine til erhverv

 

Tid er en faktor

Hos Cafeu anbefaler vi, at du tager stilling til, hvor lang tid kaffen må tage om at blive brygget kontra, hvilken kvalitet du forventer kaffen skal have. En fuldautomatisk espressomaskine tager ca. 30-40 sekunder for at lave en kop friskbrygget kaffe. Til gengæld friskkværner kaffeautomaten bønnerne, så du får helt friske aromaer at smage i din kaffe. Her vil det oplagte valg være at vælge Pro 20.

Skal kaffen være klar på kort tid, skal automaten være med instant kaffe. Med en Cafeumat 8 tager det 8-12 sekunder at have kaffen klar. Man kan fortsat tilbyde en god kop kaffe med en instant automat. Det oplagte valg til venteværelse, kontorer, skønhedssaloner, skurvogne & autoværksteder etc.

Rengøring?

Når du skal vælge den rigtige kaffemaskine, skal du have i tankerne, hvor meget rengøring du har tid til. Derfor har Cafeu udviklet kaffeautomater som kræver minimalt rengøring. En Pro 20 har automatisk rengøringscyklus, som kan indstilles til jeres behov. Dog skal beholderen med grums tømmes, men det er billigt sluppet i forhold til de kaffe automater, der ellers findes på markedet.

En Cafeumat 8 kræver minimal med rengøring. Vi anbefaler, at der køres et skylleprogram, som du starter ved at holde en knap på displayet inde, i 5 sekunder. Vi anbefaler, at man rengører automaten indvendigt 1 gang månedligt. Det er lige til, og første gang tager det 15 minutter og allerede anden gang, tager det kun 10 minutter.

Vandtilslutning eller beholder?

Du skal være opmærksom på, om du har mulighed for at trække vand til din kaffemaskine. Hvis ikke skal du søge efter en kaffemaskine med vandbeholder. Den mulighed kan vi tilbyde med både Pro 20Cafeumat 8. Har du mulighed for tilslutning af vand, er det en god ide, da vi som en del af dit serviceabonnement tilslutter et kalkfilter, hvilket vil betyde færre servicebesøg. En anden fordel ved fastvandtilslutning er, at du samtidig kan få en vandkøler for et minimalt beløb pr. måned.

Ønsker du personlig rådgivning?

Det kan du få ved at udfylde formularen herunder eller sende os en e-mail på info@cafeu.dk Du kan også ringe til os på telefon +45 70701128

.

Ved at klikke på knappen "Send" accepterer du at vi behandler dine data jf. vores persondatapolitik. Dine data behandles fortroligt og du kan til en hver tid bede os om at slette al data. 

En gang imellem sender vi dig relevant information per email. Du kan altid trække dit samtykke tilbage, ved at klikke på linket i bunden af emailen.

Mangler du en kaffeautomat?

Kontakt os

+45 70 70 11 28