fbpx Skip to main content
Kaffe tid

Husk den gode kaffe-kultur – den er penge værd

Hvorfor er kaffekulturen vigtig?

Kaffe er forbundet med pauser, nydelse og god kultur på arbejdspladsen. Det er omkring kaffemaskinen, vi mødes når der skal deles oplevelser fra weekenden. Det er her vi socialiserer og her de gode idéer skal hyldes.

Kaffekulturen på arbejdspladsen er med til at fremme et godt arbejdsmiljø, og medarbejdernes velvære styrker din forretnings produktivitet.

Gang på gang er det bevist, at det er nødvendigt for vores hjerner at holde en serie pauser i løbet af dagen. Det er uundværligt at kunne holde produktivitet og idé-flow oppe. Hvor ofte har vi ikke hørt “Jeg fik lige en god idé i pausen”?

Det er ligeledes bevist at kaffe udløser lykkehormonet dopamin. Dopamin har ikke alene indvirkning på vores koncentration og produktivitet, men har også en positiv effekt på vores humør. Der kan altså sættes lighedstegn mellem kaffekulturen og glade medarbejdere.

Men det er ikke kun ideerne man tager med retur efter kaffepausen…

… det er også den gode arbejdsstemning og de gode relationer. De små pauser, giver mulighed for at styrke arbejdsfællesskabet. Når det er firmakulturen, at man uformelt kan grine og tale sammen over en kop kaffe, så bliver det meget nemmere at tage de konflikter, der kan skabe negativ indvirkning på medarbejdersnes produktivitet og arbejdsglæde.

Så de små interaktioner ved kaffemaskinen er med til at pleje omgangstonen og skaber et frirum, hvor både kreativitet og relationer kan plejes og det styrker sammenholdet og arbejdsmiljøet.

Grundlæggende kan man sige; at glade medarbejdere giver øget motivation. Det fører til øget produktivitet, som igen fører til øget indtjening.

– Så husk kaffepauserne. De er penge værd på bundlinjen!

Hos Cafeu sikrer vi, at din virksomheds kaffekultur får lov til at vokse, og gøre dine medarbejdere glade. Det gør vi ved at levere en kaffeløsning skræddersyet til jeres behov og smag. Prøv et kaffekoncept som brygger velsmagende kaffe, når dine medarbejdere har mest brug for det:

Få et personligt tilbud

Udfyld formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt eller ring direkte til os på 70 70 11 28.