fbpx Skip to main content

Lej en espressomaskine til din virksomhed

Med en fuldautomatisk espressomaskine fra Cafeu, kan I brygge favoritter som cappuccino, latte, varm kakao, espresso – og selvfølgelig helt almindelig sort kaffe – med et enkelt tryk. Maskinen bestiller selv kakao, mælk og kaffe direkte fra vores risteri i Esbjerg.

Modtag tilbudBeregn pris

Hvad er vigtigt for dig, når du vælger kaffeløsning?

Kaffesmagen? Nem rengøring? Hurtig brygning? Driftsikker brug? Hurtig og effektiv service? Høj fleksibilitet?

Hvis det er alt det ovenstående, er vores Cafeumat PRO 20 et oplagt valg. Her får du en fuldautomatisk espressomaskine + alt du har brug for, for at brygge en lækker kop kaffe hver gang. Maskinen bestiller automatisk friskristet kaffe fra vores eget risteri Esbjerg, før du løber tør. Den automatiske rengøringsfunktion indstilles efter jeres kaffevaner, så den ikke går igang med rengøring, når I ønsker at brygge kaffe. Og brygningen kan indstilles helt efter jeres smag, så I kan nyde præcis den kaffe, latte, cappuccino, osv., I ønsker.

Cafeumat PRO 20 - en enkel og driftsikker kaffeløsning til erhverv

Lej espressomaskine til erhverv

Nyd friskmalet og friskbrygget kaffe på arbejdspladsen for kun 999,-/måneden. Lej en Cafeumat PRO 20 fuldautomatisk espressomaskine med en komplet kaffeløsning og saml alle kaffeudgifterne et sted. Hermed modtager I automatisk hele kaffebønner, friskristet fra vores eget risteri i Esbjerg, til jeres espressomaskine. Vores fuldtintegrerede værdikæde er grundlaget for at sikre den gode pris og kvalitet hver måned.

En lejeaftale er inkl.:

  • Leje: 450,-
  • Serviceaftale*: 549,-
  • 250 kopper kaffe/kakao hver måned**
  • Fri levering af kaffe, mælk og kakao

* Inkl. timeløn, servicekørsler og reservedele.

** Drikker I mere end 250 kopper om måneden? Så aftaler vi selvfølgelig en mængderabat.

Modtag tilbud

Bør du købe, leje eller abonnere på en espressomaskine til arbejdspladsen?

Se vores korte videogennemgang af fordele og ulemper, når du køber, lejer eller abonnerer på en kaffeløsning. Der kan være mange penge at spare ved at samle kaffeomkostningerne i en abonnementsaftale. Derfor er det en fordel at sammenligne dine muligheder, før du bestemmer dig. Vores kaffekonsulenter kan vejlede dig om, hvilken løsning giver bedst mening for din virksomhed her.

Se prisoversigt

Serviceaftale

Lej en espressomaskine og få en serviceaftale med i prisen, så du slipper for overraskelser og ekstraregninger. Vi har eget teknikerhold, som er eksperter i netop vores kaffemaskiner. Dermed har vi altid erfaren hjælp på både telefon og ved servicebesøg.

Vi løser i gennemsnit 7 ud af 10 driftsproblemer over telefonen, så du helt slipper for at vente på en tekniker. Og skulle problemet kræve et fysisk besøg, har vi altid reservedele i bilen til netop din maskine.

Serviceaftalen giver dig følgende fordele:

  • 7 ud af 10 problemer løses med det samme over telefonen
  • Erfarne serviceteknikere (med ekspertise i netop din maskine)
  • Alle serviceomkostninger inkluderet
  • Ingen ekstraregninger
  • Høj driftsikkerhed

Lej en fuldautomatisk espressomaskine med følgende fordele:

Fri levering & automatisk produktbestilling

Fuld serviceaftale

Inkl. forbrug af kaffe, mælk & kakao

Modtag tilbud