Café au Lait er en af de mest elskede franske kaffedrikke. Drikken består af kaffe og varm mælk, som sammen skaber en blød og cremet smagsoplevelse. Men hvad gør Café au Lait så speciel, og hvordan adskiller den sig fra lignende kaffedrikke som latte og cappuccino? Læs med og bliv klogere!
Hvorfor vælge Café au Lait?
Foretrækker du din kaffe med mælk, er spørgsmålet er altid det samme: Hvilken variant skal du vælge? Forskellen på en café au lait, cappuccino og caffe latte er blandingsforholdet mellem mælk, kaffe/espresso og mælkeskum. Cafeé au lait består af lige dele mælk og kaffe. Ønsker du mere mælk i kaffe, kan vi anbefale caffe latte. Ønsker du mere espressosmag og mere skum på toppen, anbefaler vi cappuccino. På fuldautomatiske espressomaskiner, som vores Cafeumat PRO 20, kan du selv finde din favorit variant. Vi kan tilpasse opskrifterne, så du får din kaffe præcis, som du gerne vil have den via vores fjernsupport.
Hvilken mælk er bedst til Café au Lait?
Café au lait består af 1 del mælk og 1 del kaffe. Derfor er det vigtigt at vælge et kvalitetsmælkeprodukt for at opnå den bedste smag. Frisk mælk giver den rigtige smag, men kræver væsentligt mere rengøring end mælkepulver. Vores Barista skummetmælkspulver er et 100% rent mælkeprodukt, som er udviklet til at give den helt rigtige mælke smag i dine favorit kaffevarianter – bare uden besværet.
Hvilke kaffeautomater kan lave Café au Lait?
Vores fuldautomatiske espressomaskine; Cafeumat PRO 20, brygger kaffevarianterne lige som på en café. Det starter med at male og brygge kaffeb fra hele kaffebønner. Dette blandes med varm mælk for at opnå den helt rigtige konsistens.
På Cafeumat 8 Instant bruges instantkaffe med den samme mælk som på vores topmodel, Cafeumat PRO 20. Dette giver en hurtig brygning og en god mælkesmag uden besvær.