Kært barn har mange navne, som man siger. Blandingen af kakao og kaffe hedder enten Caffe Mocca, Mocha, Wiener Melange eller bare choco-kaffe forskellige steder i verden. Oprindeligt er drikken først kendt fra Østrig under navnet Wiener Melange. Den består af lige dele kaffe, mælkeskum og varm kakao. På fuldautomatiske espressomaskiner, som vores Cafeumat PRO 20, brygges et espressoshot som blandes med den varme kakao og varm mælk.
Hvem drikker caffe mocca?
Caffe mocca er en populær drik på caféer og kaffebarer. Men efter at kaffeautomaterne har vundet indpas på danske arbejdspladser er det blevet en populær drik i arbejdstiden. Hos Cafeu kan vi følge forbruget af kaffedrikke over årets løb. Her afslører vores data at de kolde måneder er caffe mocca-vejr. For hvorfor vælge mellem varm kakao og kaffe, når man kan få begge dele?
Hvordan smager wiener melange/mocha?
Caffe mocca giver en velsmagende balance af den søde chokolade og bitterheden fra espressoshottet. Vælger man en kraftigere kaffe, som vores Cafeu Guatamala, Suprema Espressoblanding eller Premium Gold instantkaffe, giver det en rigtig god kombination med kakaos sødme. Her smager kaffen mere igennem og giver en lækker smagsoplevelse.
Hvilke kaffeautomater kan lave caffe mocca?
Vores fuldautomatiske espressomaskine; Cafeumat PRO 20, brygger caffe mocca lige som på en café. Det starter med et rigtigt espressoshot, malet og brygget fra hele kaffebønner. Dette blandes med varm chokolade og får ægte mælkeskum på toppen.
På Cafeumat 8 Instant hedder choko-kaffen Wiener Melange. Denne er én af de drikke på automaten som altid er populær ved prøvesmagninger. Her bruges instantkaffe sammen med den samme kakao og mælk som på vores topmodel, Cafeumat PRO 20